Путін злий і хоче всю Україну – ЦРУ

3044 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Американська розвідка не має підстав вважати, що президент Росії Володимир Путін несповна розуму.

 Про це сказав під час доповіді уряду директор ЦРУ Вільям Бернз, повідмоляє New York Times:

- Президент Володимир Володимирович Путін не божевільний. Але через дедалі більшу ізоляцію російського лідера його плани стали більше непохитними.

Теперішні дії Путіна мають відкинути будь-які сумніви щодо його рішучості захопити Україну. Однак події останнього тижня кинули Путіну виклик.

Його бентежить реакція Заходу та рішучість союзників. Особливо деякі рішення, які прийняв німецький уряд. Я думаю, що він був стурбований боєздатністю власних військових.

Пан Бернс сказав, що американський уряд уважно стежить за підтримкою Путіна у Росії. Оскільки контрольовані державою ЗМІ домінують над тим, що чує російська громадськість, а незалежні повідомлення про вторгнення Росії фактично незаконні, то росіянам потрібен час, щоб «поглинути наслідки» від дій Путіна. Але з часом похорони російських солдатів, загиблих в Україні, матимуть вплив, сказав пан Бернс.

«Ви також бачите, що у відносно невеликій кількості багато дуже сміливих росіян виходять на вулиці, які протестують», – сказав пан Бернс. «Відтоді було заарештовано близько 13 або 14 000 осіб, що не так вже й мало в такому глибоко репресивному суспільстві, як Росія».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також