Путін виступав у куртці, вартість якої 1,5 млн. рублів

2289 0

Ми у соцмережах:

Путін виступав у куртці, вартість якої 1,5 млн. рублів

Президент країни-терористки Владімір Путін сьогодні вийшов у люди не в одязі білоруських виробників, а в брендовій італійській куртці компанії Loro Piana, що спеціалізується на виробництві високоякісного кашеміру та шерсті. Під такою курткою, в якій був сьогодні російський диктатор, легко замаскувати навіть бронежилет.

Нагадаємо, що найбільший святковий концерт під назвою “Кримська весна – разом назавжди” відбувся в Москві на стадіоні “Лужники”, і на ньому нібито навіть “вживу” виступив президент РФ Володимир Путін. Ведучими дійства були одна з провідних пропагандисток Росії Ольга Скабєєва разом зі своїм чоловіком та колегою Євгеном Поповим. Посеред виступу Путіна трансляція концерту на телебаченні РФ раптом перервалася і глядачам запустили старий запис пісні Олега Газманова.

Як пояснив речник президента Дмитро Пєсков, трансляція виступу Путіна перервалася “через технічний збій на сервері”.

За даними каналу SOTA, Путін виступав перед обожнюючим його народом у куртці Loro Piana вартістю близько півтора мільйона рублів (понад 400 тисяч гривень). На це сьогодні звернув увагу екснардеп з Рівненщини Андрій Лозовий та повідомив у Фейсбуці:

- путін щось не хоче білоруський трикотаж. Звернувся до своїх рабів у курточці Loro Piano за 1,5 мільйона рублів.

Loro Piana відома як одна з небагатьох компаній у світі, що виробляє одяг із вовни вікуньї, які відомі своєю м'ягкістю та цінністю. Для прикладу, пальто Loro Piana, виготовлене з такого матеріалу, коштує в середньому 25 тисяч доларів, а светр - від п'яти до восьми тисяч.  Бренд бере початок з міста Тріверо (район на півночі Італії, що славиться текстильним виробництвом), сім'я Лоро П'яна почала свою діяльність як купці шерстяних тканин на початку ХІХ століття. Компанія має нині магазини в Європі, Північній Америці та Азії, що налічує 132 магазини по всьому світу.

Втім, усіх більше дивує не стільки одяг Путіна, як те, що він взагалі виступив на стадіоні в "Лужниках"  і не побоявся такого натовпу – якщо, звісно, це була не голограма, як у випадку зустрічі зі стюардесами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також