- Путіну не виграти цю війну, - прем’єр-міністр Великої Британії (ВІДЕО)

1071 0

Ми у соцмережах:

- Путіну не виграти цю війну, - прем’єр-міністр Великої Британії (ВІДЕО)

Велика Британії буде з Україною до перемоги.

 Таку заяву зробив прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак у Верховній Раді:

- Історія свідчить, що демократії, які витримують, завжди перемагають. Путін не може зрозуміти, що коли вбиваєш людей і руйнуєш будівлі, то жодна армія ніколи не зможе перемогти волю вільного народу. І саме тому Україна переможе.

Ви утримали Схід, відновили життєво важливі судноплавні шляхи, щоб допомогти прогодувати світ, і дедалі більше перетворити Крим на вразливе місце для Росії, а не на їхній сильний бік. Ці перемоги показують: Росію можна перемогти в її загарбницькій війні, вона вже втратила майже півмільйона чоловіків. Путін зіткнувся зі спробою державного перевороту і був звинувачений як міжнародний військовий злочинець.

Ми допоможемо вам перемогти у війні. Росія думає, що вони нас переживуть, що наша рішучість похитнулася. Це не так, за останні два роки ми відправили вам 2,3 мільярда фунтів стерлінгів військової допомоги. Цього року ми збираємося збільшити цей показник з найбільшим оборонним пакетом на сьогодні вартістю 2,5 мільярда фунтів стерлінгів.

Загалом Велика Британія надасть Україні майже 12 мільярдів фунтів стерлінгів допомоги. Отже, не сумнівайтеся, ми нікуди не відвертаємося, а Путін ніколи нас не переживе. Ми тут заради України стільки, скільки буде потрібно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також