П'яні односельці заїхали «Oпелем» на військовий полігон і там забуксували у піску

1394 0

Ми у соцмережах:

П'яні односельці заїхали «Oпелем»  на військовий полігон і там забуксували у піску

Нетверезих чоловіків, які легковиком заїхали в селі Тучин на закриту територію військового полігону, виявив черговий та близько 14:20 години 20 лютого одразу повідомив на спецлінію «102».

Група реагування патрульної поліції ВП № 5 смт Гоща прибули на виклик, де виявили в салоні двох чоловіків, які на авто забуксували в піску та не могли виїхати. За кермом транспортного засобу перебував 32-річний житель села Річиця із явними ознаками алкогольного сп’яніння. Утім, від проходження огляду на стан сп’яніння на місці та медичному закладі він відмовився. Крім того, вимогу поліцейських пред’явити документи — проігнорував.

Пасажир авто, 33-річний односелець зазначив, що до території полігону транспортним засобом керував він, втім не має посвідчення водія. Результат огляду на стан алкогольного сп’яніння перевищив допустиму норму у понад 11 разів. На обох чоловіків поліцейські склали адмінматеріали за частиною 1 статті 130(керування авто у неверезому стані) та за статтею 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки), повідомляє відділ комунікації поліції області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також