П’яні судді, дачі на березі Басового та корито на Макарова

2647 0

Ми у соцмережах:

П’яні судді, дачі на березі Басового та корито на Макарова

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте про рівненських суддів, яких затримували п’яними за кермом.

Ми розкажемо, чому близько трьох десятків пасажирів з Рівного не впустили до київського потяга та за якою схемою спорткомплекс на березі Басового Кута у Рівному став «дачею».

Ви дізнаєтеся про скандал з коледжем МЕГУ та про обрання головного лікаря обласної лікарні, про відремонтовані мости Гідропарку, специфічний набір першокласників цього року, зламаний годинник філармонії, цікаві люки на вулицях Рівного та коли закінчується безкоштовний інсулін.

Розповімо, чому на Макарова буде вирито корито, про ремонт терапевтичного відділення міської лікарні, квартири для рятувальників у депо, про величезну пожежу на трасі біля Здолбунова та батька, який різав власного дворічного сина ножем.

Шукайте на сторінках видання інтерв’ю з міським головою Володимиром Хомком про проблеми Рівного, а також розповіді про переможця цьогорічних «Ігор нескорених» Сергія Пандрака та про майбутніх чемпіонів.

А ще у цьому номері – історія про відомих художників, які писали портрети царів для Рівного та про львівський стиль «Вереса».

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також