П’яний молодик вкрав авто, бо захотів покататися

1462 0

Ми у соцмережах:

П’яний молодик вкрав авто, бо захотів покататися

Про зникнення автомобіля «ВАЗ 2107» до поліції повідомив 52-річний житель Лішні Демидівського району вранці дев’ятого жовтня. Як пояснив чоловік поліцейським слідчо-оперативної групи, автомобіль він припаркував поблизу свого господарства і необачно залишив ключі в замку запалювання.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Рівненщини, поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 19-річний житель одного із сіл Млинівського району. Відстежуючи маршрут, на околиці Берегів оперативники знайшли ВАЗівку. Зловмисник залишив її через те, що в радіаторі закипіла вода.

Вчора, 10 жовтня, поліцейські розшукали й викрадача. Молодик розповів поліцейським, що будучи напідпитку, проходив повз авто і захотів покататися. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Демидівського відділення поліції проводять досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке передбачає санкція статті – від трьох до п’яти років позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також