П’яний мотоцикліст без шолома пропонував патрульним 2 тисячі, щоб відпустили

2607 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне

Увагу працівників сектору реагування патрульної поліції привернув водій двоколісного транспортного засобу, який 12 грудня близько 17 години на вулиці Жовтневій в Рокитному їхав без захисного мотошолома.

 Під час спілкування та перевірки документів поліцейські виявили у 25-річного місцевого жителя явні ознаки алкогольного  сп’яніння. 

Від проходження освідування на місці та у медзакладі керманич відмовився, а під час оформлення адміністративних матеріалів запропонував поліцейським дві тисячі гривень неправомірної вигоди. Незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність за такі дії, порушник наполягав на своєму.

Кримінальне правопорушення зафіксували й боді-камери. За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі слідчі Рокитнівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України. 

Окрім штрафу, передбаченого частиною 1 статті 130, частиною 5 статті 121 (керування мотоциклом без мотошолома) та частиною 6 статті 121 (керування транспортним засобом, не зареєстрованим в установленому порядку) КУпАП, чоловікові тепер може загрожувати ще й позбавлення волі строком від двох до чотирьох років.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також