П’яний на майданчику, війна начальників та заслуги перед ОДА

1857 0

Ми у соцмережах:

П’яний на майданчику, війна начальників та заслуги перед ОДА

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» - про інцидент на вулиці Київській, де п’яного водія, який в’їхав на дитячий майданчик, від розлючених сусідів рятувала поліція.

Ми розповімо вам у цьому номері, чому голови рад залишилися без заробітних плат, про війну між колишнім на нинішнім керівником «СЕС», пожежу на Драгоманова та монетизацію пільгового проїзду у Рівному.

Ви дізнаєтеся, чому міська влада хоче закрити обласні відділення у Рівненській ЦМЛ і кому президент на прохання ОДА вручив нагороди, чому Хомко боїться турецької ліри, а у Рівному потрібно змінювати світлофори.

Ми розповімо, як американець порадив перетворити Рівне не Гонолулу, про конкурента Шабаліна та пам’ятник Бандері.

А ще – про тракториста ШЕУ, який виграв суд у патрульних, новий заклад облради та його керівницю, продаж державного майна через Інтернет та русло Случа, яке здадуть в оренду.

А ще у нашій газеті – фоторепортаж з Дня міста та Дня Незалежності та доньку Юрія Горліса-Горського, яка має рівненське коріння.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також