П`яний рівнянин спробував напасти на медиків "швидкої" допомоги та на патрульних

1115 0

Ми у соцмережах:

П`яний рівнянин спробував напасти на медиків

Лікар Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги Андрій Стахнюк розповів сьогодні на своїй фейсбук-сторінці про випадок, який стався під час чергування.

Приводом для виклику  "швидкої" допомоги стали проблеми з серцем, стан пацієнта нібито погіршився за короткий час. Він наркозалежний . Швидку допомогу викликала сусідка.  

Андрій Стахнюк розповів, що трапилось далі: 

- Після приїзду виявили таку картину: в квартирі чоловік у нецензурній формі скаржиться на свій стан. На допомогу викликаємо екіпаж патрульної поліції, прибув за кілька хвилин - Respect ! Пацієнт вживав алкоголь. Через кілька хвилин з- під дивана з'являється ще одна людина у неадекватному стані. Намагається напасти на бригаду та співробітників поліції . Дякуємо за співпрацю Патрульній поліція Рівненської області, Рівненському обласному центру екстреної медичної допомоги . Після інциденту пацієнт відмовився від медичної допомоги . Залишений з працівниками поліції. Хочу ще раз привернути увагу всіх! Власна безпечка - важливий етап пр и наданні допомоги ❗ Бережіть себе! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також