П`яний рівнянин в`їхав у кіоск на ринку Дикого і втік

1527 0

Ми у соцмережах:

П`яний рівнянин в`їхав у кіоск на ринку Дикого і втік

Учора, близько 18-ї години, на лінію 102 звернувся перехожий і повідомив про ДТП, що сталася на ринку Дикого. Водій автомобіля в'їхав у кіоск, пошкодив холодильну камеру та зник із місця події. Патрульні одразу приїхали за вказаною адресою і почали шукати водія.

Невдовзі, під час обстеження територій, прилеглих до напрямку руху транспортного засобу втікача, інспектори побачили чоловіка, схожого за описом. Він одразу ж повідомив, що дійсно створив дорожньо-транспортну пригоду і показав патрульним, де припаркував свій автомобіль Volkswagen Touareg.

Під час розмови з водієм поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували пройти огляд за допомогою газоаналізатора Драгер на місці та у медичному закладі. Водій відмовився.

- На 28-річного рівнянина патрульні склали:  постанову за керування транспортним засобом без відповідних документів, протокол за  залишення місця ДТП, протокол порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП, протокол за керування транспортним засобом у стані сп’яніння,  - повідомила РВ старша лейтенантка Тетяна Рачок, речниця патрульної поліції Рівненщини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також