П'яний тато покинув 3-річного сина в центрі Дубна - і втік

2420 0

Ми у соцмережах:

П'яний тато покинув 3-річного сина в центрі Дубна - і втік

Добре, що його вчасно помітила поліцейська.

Про цей випадок розповіли у поліції Рівненщини:
 
- Перебуваючи у відпустці, поліцейська Дубенського РВП Євгенія Кундеус побачила в центрі міста маленького хлопчика із чоловіком, який ледь тримався на ногах. Коли майже наблизилась до них, чоловік залишив дитину саму та перетнув проїзну частину. Мить — і малий кинувся на дорогу бігти за ним. На щастя, Женя встигла схопити його за руку.  Залишаючись із трирічною дитиною, поліцейська попросила дубенчанина, який працював неподалік, аби він привів нетверезого батька назад. У цей же час зателефонувала до колег — ювенальної поліцейської та офіцера громади, які оперативно приїхали на місце.
На 40-річного чоловіка поліцейські склали адміністративні протоколи - за появу у громадському місці у п’яному вигляді та за невиконання обов'язків щодо виховання дітей. До слова, під час огляду у медзакладі у батька виявили 3,35 проміле алкоголю.
  - Поліцейські наголошують батькам: будьте відповідальними та піклуйтесь про своїх діток. Їм необхідні ваша увага, любов, підтримка та турбота, - додають правоохоронці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також