П`яний водій дав у Сарнах поліцейським величезного хабара, а вони не взяли

962 0

Ми у соцмережах:

П`яний водій дав у Сарнах поліцейським величезного хабара, а вони не взяли

Неправомірну вигоду в розмірі дев’ять тисяч гривень за непритягнення до адмінвідповідальності надав інспекторам сектору реагування патрульної поліції. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність, штраф і позбавлення права керування транспортним засобом.

О 18-й годині вчора, третього липня, на вулиці Вишневій в місті Сарни у поле зору поліцейських потрапив автомобіль «Oпель», водій якого порушив правила безпеки дорожнього руху. Спілкуючись з водієм, 40-річним жителем Сарненського району, інспектори  встановили, що він має явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на місці або в медзакладі чоловік відмовився.

Під час складання адміністративних матеріалів керманич запропонував поліцейським гроші, аби «вирішити питання на місці». Попередження про кримінальну відповідальність аргументом для 40-річного чоловіка не стали — поклав дев’ять купюр по 1000 гривень між сидіннями службового авто.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Грошові кошти вилучені, а до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі. 

Крім того, на нетверезого оія скали адмінматеріали за статтею 130 КУпАП.

За скоєний злочин зловмиснику загрожує від двох до чотирьох років позбавлення волі, а за порушення адміністративного законодавства — штраф та позбавлення права керувати транспортним засобом. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також