П`яний водій з Рівненщини давав хабаря поліцейським, а вони не взяли

779 0

Ми у соцмережах:

П`яний водій з Рівненщини давав хабаря поліцейським, а вони не взяли

Норма алкоголю в його крові була перевищена у понад 15 разів. Нині правопорушнику загрожує не лише штраф та втрата права керування, але й позбавлення волі до 4 років.

У понеділок, 7 лютого, у селі Старовойтове на Ковельщині, працівники групи реагування патрульної поліції зупинили водія Renault Magnum, який порушив правила дорожнього руху. Перевіряючи документи водія, правоохоронці виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Запропонували пройти освідування на місці події і встановили, що він перебуває у нетверезому стані – 3,05 проміле, що у 15 разів вище допустимої норми 0,2 проміле.

 

Водій намагався надати поліцейському гроші за нескладання адміністративних матеріалів. Це було зафіксовано на нагрудну бодікамеру. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала спробу надати неправомірну вигоду 62-річним жителем Рівненщини.

За цим фактом поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 статті 369 Кримінального Кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Також на водія складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування водієм у стані сп’яніння), повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також