П’яний волинянин поблизу Рівного вчинив ДТП і намагався втекти, покинувши поранених людей

6252 0

Ми у соцмережах:

П’яний волинянин поблизу Рівного вчинив ДТП і намагався втекти, покинувши поранених людей

Близько четвертої години ранку сьогодні, 9 травня, на автодорозі Київ-Чоп поблизу Великої Омеляни, села-супутника Рівного, сталася ДТП.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, 34-річний водій вантажного автомобіля «Volvo», рухаючись у напрямку Львова, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із мікроавтобусом «Volkswagen LT35».

Після зіткнення водій вантажівки не зупинився, а продовжив рух, намагаючись втекти з місця події. 

На лінію 102 про подію повідомили очевидці, які надали орієнтування на вантажівку і напрям її руху.

Вже за кілька кілометрів від місця вчинення ДТП екіпаж патрульних поліцейських помітив вказану вантажівку із механічними пошкодженнями і подав вимогу зупинитися. 

За кермом  автомобіля поліцейські виявили жителя Волинської області, який перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння і не міг нічого пояснити. Від проходження процедури освідування чоловік відмовився.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали 51-річний водій та 30-річний пасажир мікроавтобуса, жителі Івано-Франківської області.

За попередньою інформацією, у них діагностували переломи кінцівок. Вони перебувають в лікарні. 

Слідчі Рівненського районного відділення поліції за фактом порушення правил дорожнього руху розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також