П'ять авто зіткнулися через дим

1435 0

Ми у соцмережах:

П'ять авто зіткнулися через дим

Дорожньо-транспортна пригода з п'ятьма автомобілями сталася між селами Мирне і Тихе у Костопільському районі минулої п'ятниці. 39-річний рівнянин їхав «Mерседесом», через сильну задимленість на дорозі, обабіч якої хтось підпалив суху траву, пригальмував.

Дорожньо-транспортна пригода з п'ятьма автомобілями сталася між селами Мирне і Тихе у Костопільському районі минулої п'ятниці. 39-річний рівнянин їхав «Mерседесом», через сильну задимленість на дорозі, обабіч якої хтось підпалив суху траву, пригальмував. У цей момент у нього в'їхав автомобіль ВАЗ, що рухався позаду, за кермом був 56-річний мешканець Костополя. Ззаду у ВАЗ влетів "Рено-Трафік", від удару ВАЗ з'їхав на узбіччя та загорівся від палаючої трави. Намагаючись об'їхати місце автопригоди, водій автомобіля "Форд" також зіткнувся з "Mерседесом", а у "Форд" влетів водій автомобіля "Cітроен", який також хотів об'їхати місце автопригоди.

 
Невдовзі усі водії вже рятували людей з палаючого ВАЗу, з салону вдалося витягнути водія та його дружину. Загасити авто з вогнегасників вони вже не могли, воно вигоріло вщент. Те, що залишилося від авто, повантажили на евакуатор і відвезли геть. У результаті зіткнення п'яти автомобілів ніхто з водіїв не постраждав. Травми отримала лише 62-річна пасажирка ВАЗу, але після надання медичної допомоги у Костопільській райлікарні її відпустили додому. Кого карати за цю ДТП і хто компенсує збитки власнику згорілого авто — міліціонери ще не знають. Вони разом з рятувальниками закликають людей не палити суху траву, бо це може призвести не лише до пожеж, а й до автопригод. Адже у цій аварії лише дивом вдалося уникнути жертв.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також