П`ять дітей із Рівненщини підхопили коронавірус у таборі в Одесі

1014 0

Ми у соцмережах:

фото - Радіо Свобода

Туди на відпочинок приїхали 500 дітей віком 9-17 років із 18-ти регіонів України. Спалах COVID-19 виявили там 17-го серпня.

Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко повідомив сьогодні журналістам під час брифінгу, що у "Молоду гвардію" з Рівненщини поїхала 41 дитина. Найбільше - з Сарненського та Рівненського районі. Але лише п'ятеро захворіли.

- У всіх - легка форма хвороби. Вони знаходяться на території табору під наглядом лікаря, в ізольованому приміщенні. Батьки або особи, які їх заміняють, можуть самостійно забрати дітей в місця самоізоляції під нагляд сімейних лікарів,заявив  Ігор Тимошенко

Путівки до "Молодої гвардії" частково профінансували із державного бюджету. Станом на сьогоднішній ранок за допомогою "швидких" та ПЛР-тестів діагностували коронавірус у 50-х дітей та трьох вожатих. Всі діти з табору «Зоряний» і його працівники будуть проходити обсервацію впродовж 14 діб, табір закрито для відвідувань.

Менш ніж половина від чисельності працівників дитячого центру «Молода гвардія» в Одесі, де спостерігається спалах коронавірусу, отримали першу дозу вакцини, повідомила Радіо Свобода директорка Департаменту охорони здоров’я одеської ОДА Наталія Одарій-Захар’єва.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також