П’ятеро манівців з Рівненщини отримуватимуть президентську стипендію

1092 0

Ми у соцмережах:

П’ятеро манівців з Рівненщини отримуватимуть президентську стипендію

П’ятеро вихованців Рівненської малої академії наук учнівської молоді вибороли стипендію Президента України. Упродовж року молоді науковці отримуватимуть в межах 2,5 тис.грн. щомісяця.

 П’ятеро вихованців Рівненської малої академії наук учнівської молоді вибороли стипендію Президента України. Упродовж року  молоді науковці отримуватимуть в межах 2,5 тис.грн. щомісяця. 

 

Як повідомили в МАНУМ,  двоє серед цьогорічних стипендіатів  - випускники КЗ «Обласний науковий ліцей в м.Рівне» Рівненської обласної ради. Це Михайло МАМЧУР  - вже студент І курсу Національного університету “Львівська політехніка” та Назарій САРАНЧУК – першокурсник Національного університету водного господарства та природокористування.

Фінансове заохочення на наукову діяльність від Президента України також отримуватимуть:

·         Ірина БАБІЙ, випускниця Опорного закладу «Малошпаківський ліцей» Дядьковицької сільської ради Рівненського району, студентка І курсу Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана;

·         Анастасія ДОБРИНЧУК, учениця Рівненської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8;

·         Яна ПОТАПЧУК, учениця 11 класу Підлозцівського ліцею Підлозцівської сільської ради Млинівського району.

В Рівненській малій академії наук учнівської молоді також повідомили, що за результатами участі у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, який відбувся 5-8 листопада минулого року 20 вихованців РМАНУМ стали переможцями: два учасники посіли І місце, десятеро – ІІ, і восьмеро – ІІІ місце.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також