П`ятий рік їздять з Рівного працювати в зону

1264 0

Ми у соцмережах:

П`ятий рік їздять з Рівного працювати в зону

Рівненські військові правоохоронці вирушили у зону ООС

На території Рівненського зонального відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України відбулися проводи групи військовослужбовців на чергову ротацію до зони операції Об’єднаних сил. Під час загального шикування для вибуваючих провели інструктаж, довели остаточний маршрут руху.

 

Начальник Рівненського зонального відділу ВСП полковник Василь Якимець повідомив, що наші військовослужбовці відряджаються на схід України до складу військових комендатур ще з 2014 року. Військові правоохоронці служать не тільки на блокпостах, а й патрулюють населені пункти, супроводжують колони військової техніки та виконують інші завдання для забезпечення військової дисципліни та правопорядку серед військовослужбовців у зонах своєї відповідальності, зокрема перед лінією розмежування. На сході вони нестимуть службу упродовж чотирьох місяців.

 

Вже традиційно перед відправкою військовий капелан отець Сергій прочитав молитву та благословив усіх воїнів, які захищають мир і спокій. Після чого окропив військовиків свяченою водою, повідомив  капітан Олексій Мосейченок, «АрміяInform» (м. Рівне).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також