П`ятьох викрадачів мотоциклів зі Здолбунівщини суд спровадив у СІЗО

665 0

Ми у соцмережах:

П`ятьох викрадачів мотоциклів зі Здолбунівщини суд спровадив у СІЗО

За ґратами чоловіки зі Здолбунівської громади, які викрали понад 50 мотоциклів, проведуть 60 діб. Але якщо сплатять застави, то у слідчому ізоляторі не сидітимуть, а вийдуть на волю.

За даними слідства, чоловіки причетні до серії крадіжок мотоциклів. Вночі вони виносили і ховали в кущах запчастини та двоколісні, а вже вранці вивозили вкрадене майно на орендований одним зі співучасників склад.

Викрив злочин власник підприємства, він і повідомив правоохоронців. В мікроавтобусі злочинців, а також на складі поліцейські виявили понад 50 мотоциклів, частину з них – у розібраному вигляді.

Чоловіки, частина з яких вже потрапляла в поле зору правоохоронців, переконують, що розкаюються у вчиненому і співпрацюють зі слідством.

Наразі перевіряється причетність підозрюваних до інших злочинів. Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили їм про підозру

Четверо з них потрапляли в поле зору правоохоронних органів і раніше.

Вчора суд задовольнив клопотання слідчого та обрав запобіжні заходи -  тримання під вартою із можливістю внесення застави у сумі від 120 000 до 240 000.

Підозрюваним може загрожувати від 5 до 8 років позбавлення волі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також