П’ятьох воїнів на Рівненщині провели в останню путь

11072 0

Ми у соцмережах:

П’ятьох воїнів на Рівненщині провели в останню путь

Попрощалися з Олегом Пухою із Зарічненської громади, Олександром Сірманом з Тараканівської ТГ, Миколою Ющуком з Гощанщини, Володимиром Заверухою з Острожчини, Олександром Садовським із Сарненщини.

У Зарічненській громаді попрощались із Олегом Пухою. Чоловік був призваний на військову службу у січні 2023 року. Герой загинув 29 серпня на Донецькому напрямку, - розповіли у Рівненській ОВА.

На Дубенщині в останню дорогу провели Олександра Сірмана. Чоловік проживав у селі Плоска Тараканівської тергромади. Після початку повномасштабного вторгнення Олександр пішов захищати кордони рідної країни. Сержант загинув 29 серпня на Волноваському напрямку. 

У Рівненському районі віддали останню шану двом захисникам  - Миколі Ющуку з Гощанської громади та Володимиру Заверусі з Острозької громади. 
 
Микола Ющук народився у селі Воскодави, пізніше разом із родиною переїхав до Гощі. Чоловік закінчив місцеву середню школу та продовжив навчання в сільськогосподарській академії у Києві. Після закінчення навчання проходив строкову військову службу. У цивільному житті захисник займався підприємницькою діяльністю. З перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну Микола став на захист рідної землі. 5 вересня серце молодшого сержанта зупинилося навіки. 
 
Володимир Заверуха проживав у селі Вельбівно Острозької громади. Після нападу рф на Україну чоловік пішов служити в ЗСУ. Герой загинув 31 серпня внаслідок отриманих поранень,  несумісних з життям, під час виконання бойового завдання у Курській області. 
 
Сарненщина попрощалася із загиблим Олександром Садовським. Чоловік народився в місті Дубровиця Сарненського району, де й проживав. У травні 2024 року він був призваний за мобілізацією до лав Збройних сил України. 31 серпня під час бою на Курщині Олександр загинув.
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також