Радикалами Рівного керуватиме Стасюк

2550 0

Ми у соцмережах:

Радикалами Рівного керуватиме Стасюк

Нещодавно члени міського осередку Радикальної партії Олега Ляшка у Рівному провели установчу конференцію. Обговорили найбільші проблеми, які нині турбують населення, та обрали собі голову. Рівненським міським осередком Радикальної партії відтепер керуватиме Роман Стасюк.

На конференцію до Рівного приїхали народні депутати — Андрій Лозовий, який родом з Рівненщини, та Юрій Чижмарь. Окрім того, участь у засіданні взяла голова Рівненської територіальної організації Оксана Лозова. Члени конференції вирішили обрати головою міського осередку Радикальної партії 39-річного Романа Павловича Стасюка. На минулих парламентських виборах він балотувався у нардепи від 154-го округу. Голова міської організації Радикальної партії Олега Ляшка має дві вищі освіти. Він закінчив Рівненський державний технічний університет (нині Національний університет водного господарства та природокористування) за спеціальністю "Інженер-механік". А згодом навчався у Національній академії державного управління при Президентові України за спеціальністю "Управління містом". Нині пан Стасюк є директором та власником успішного товариства "АРМ-ЕКО", одружений та має трьох дітей.

Роман Стасюк
Роман Стасюк зазначає:
— Метою Радикальної партії є створення суспільства рівних можливостей та загального добробуту. Для цього нам потрібно, перш за все, перемогти у війні та створити умови для відродження економіки та промисловості. Саме до цього і йде команда Радикальної партії. Робота фракції Олега Ляшка в парламенті може слугувати взірцем ефективності у прийнятті законів та участі в роботі засідань Верховної Ради — ми маємо найкращі показники. Так, парламент прийняв за основу законопроект, співавтором якого є Олег Ляшко і за яким звільняються від податку на прибуток та від земельного податку дитячі садки, школи та інші навчальні заклади. Шкільна і дошкільна освіта має бути в Україні доступною та максимально дешевою. Годі обкладати дитсадки податками! До другого читання законопроект йде за скороченою процедурою. Також народні депутати проголосували за ініційований Радикальною партією законопроект про автоматичне нарахування субсидій пенсіонерам та інвалідам. Державні органи мають самі брати необхідну інформацію в інших органах, а не змушувати громадян заповнювати додаткові незрозумілі папірці ще й лякати, що вони можуть наразитись на штрафи за неточності! Без цього закону надання 24 млрд. грн. субсидій, передбачених бюджетом, не дійде до тих, хто їх найбільше потребує. Також наша партія хоче подолати вето президента на закон, який би надав жінкам право дострокового виходу на пенсію у 55 років.
Рівненська міська організація Радикальної партії Олега Ляшка відкрила свою громадську приймальню у Рівному на вул. Бічна, 22. Тел.: (097) 41-29-475, (063) 98-13-126, (050) 76-69-601. E-mail: rivnemisto.rpl@gmail.com
Сергій ТКАЧЕНКО.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також