Радивилівчанин намагався підкупити патрульного 50 доларами

2192 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне

22-річна жителька Радивилівського району вчора поскаржилася у поліцію на 32-річного знайомого, який викрав її мобільний телефон. Чоловік, коли приїхали патрульні, вирішив від них «відкупитися».

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, працівники сектору реагування патрульної поліції Радивилівського відділення доставляли жителя Бугаївки для надання пояснень щодо крадіжки. Чоловік просив його відпустити та запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду.

Попри попередження працівників поліції про кримінальну відповідальність, молодик поклав 50 доларів США на панель службового автомобіля.

За частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає штраф від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів громадян або обмеження чи позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Крім того, відносно 32-річного чоловіка триває досудове розслідування за фактом крадіжки за частиною 1 статті 185 КК України.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також