Радник Саакашвілі порадив студентам "водника" знімати корупціонерів на відео

984 0

Ми у соцмережах:

Радник Саакашвілі порадив студентам

У Рівному побував наймолодший радник екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі Іло Глонта. Нині грузин — радник міністра охорони здоров'я у своїй країні. А в Україні він перебуває з групою грузинських експертів на чолі з Михайлом Саакашвілі.

Під час зустрічі зі студентами Національного університету водного господарства та природокористування Іло Глонті порадив їм бути безпощадними до корупціонерів, знімати їх на відео та передавати це відео до правоохоронних органів як доказ. Щодо того, як потрібно проводити реформи, Іло Глонті зазначив:

— Ніхто не писав економічних стратегій на п'ять років наперед. Це було в СРСР, і це не працює. Хтось з вас в майбутньому реформуватиме цю країну. Тож запам'ятайте: реформатор — не той, хто довго думає, а той, хто діє спонтанно, керуючись інтуїцією, вірить своєму серцю, робить помилки. Але іншого методу реформування немає. У Швейцарії можуть дозволити собі планування на десятки років. А вам треба зараз реформувати. І реформувати — означає вірити в те, що ви робите.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також