Радою християнських церков керуватиме архієпископ Іларіон, а «Духовні ранки» проводитимуть щомісяця

1393 0

Ми у соцмережах:

Радою християнських церков керуватиме архієпископ Іларіон, а «Духовні ранки» проводитимуть щомісяця

Таку традицію вирішили започаткувати голова ОДА Олексій Муляренко спільно з релігійними громадами Рівненщини. Сьогодні їх зустріч вперше відбулась у форматі «Духовного ранку»

Цей захід передбачає відкрите спілкування довкола біблійних та актуальних соціальних тем. Основна мета – вивчення Біблії, а також налагодження міжконфесійного діалогу та об’єднання зусиль релігійних організацій у добродійній діяльності для дітей, учасників АТО та інших категорій людей. Тому до спілкування може долучитись кожен бажаючий. Надалі ці зустрічі будуть відбуватись о 8-й ранку першого вівторка кожного місяця..

Координувати роботу «Духовних ранків» буде Олександр Третяк, ректор Рівненської духовної семінарії Християн Віри Євангельської.

Прес-служба РОДА повідомила, що сьогодні вирішили відновити роботу Рівненської обласної ради християнських церков. Її створили ще у 2005 році, але останнім часом робота ради мала формальний характер. Цю ідею підтримали представники усіх релігійних конфесій – православні, греко-католики, римо-католики і протестанти. Обрали й керівника ради на найближчі півроку. Ним став архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон. Щорічний обласний молитовний сніданок відбудеться 10 жовтня о 8-й ранку у Рівному. Він проходитиме у ресторані "Спорт".
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також