Раєвський атакує

1914 0

Ми у соцмережах:

Раєвський атакує

Гадаю, не стали б рівенські шанувальники баскетболу довго думати над питанням, хто є найнебезпечнішим гравцем у «Миколаєві». Про феноменальну гру в атаці Олександра Раєвського, здається, знають усі, кому не байдужий вітчизняний баскетбол. Звісно, знали про потенційну небезпеку й баскетболісти «Пульсара». Проте цього разу приказка про те, що хто попереджений, той озброєний, свого підтвердження не знайшла. Знати про потенційну небезпеку «пульсарівці» — знали, але вдіяти нічого не змогли.

«Пульсар» — МБК «Миколаїв»
76:83 (17:17, 25:21, 13:23, 21:22)
«Пульсар»: Кузьмінець (0), Костко (19), Ковалевський (25), Кіба (4), Дубнюк (12), Скиданов (10), Шемосюк (2), Колот (2), Захожий (2).
«Миколаїв»: Раєвський (30), Єпіфанцев (0), Тібо (0), Онуфрієв (8), Бойко (8), Чаусов (3), Ревзін (0), Горобець (7), Подорваний (9), Полях (3), Гілевич (15).

Гадаю, не стали б рівенські шанувальники баскетболу довго думати над питанням, хто є найнебезпечнішим гравцем у «Миколаєві». Про феноменальну гру в атаці Олександра Раєвського, здається, знають усі, кому не байдужий вітчизняний баскетбол. Звісно, знали про потенційну небезпеку й баскетболісти «Пульсара». Проте цього разу приказка про те, що хто попереджений, той озброєний, свого підтвердження не знайшла. Знати про потенційну небезпеку «пульсарівці» — знали, але вдіяти нічого не змогли. Насамперед завдяки результативній грі Раєвського, який набрав 30 очок, у підсумку миколаївці й святкували свій успіх. Як це не прикро, але «пульсарівці» не змогли провести рівно увесь матч, відпустивши суперника у третій чверті, також рівнянам, на відміну від гри в Дніпропетровську, не вдалася кінцівка. Вкотре вже доля гри «Пульсар» — «Миколаїв» вирішувалася на останніх хвилинах, проте вкотре на фініші кращим був наш суперник. І якщо про лідера миколаївців ми вже згадали, то не можна не відзначити наших В’ячеслава Ковалевського та Андрія Костка. Вони на старті цього сезону є беззаперечно найкращими у команді, на фоні цих двох гравців дещо пішов у затінок минулорічний лідер «пульсарівців» Анатолій Дубнюк. Хоча факт лідерства у «Пульсарі» є доволі умовним, адже Сергій Шемосюк робить головну ставку на командну гру, а не на окремих виконавців. А командна гра у «Пульсара», незважаючи на поразку, є, бойовий настрій значно кращий, ніж торік, отож перемоги ще будуть. Наступний матч «Пульсар» проведе аж 20 листопада у Кривому Розі проти «Кривбасбаскета». Ця команда хоча й є дебютантом суперліги, проте ображати себе навряд чи дозволить. Принаймні «Львівська політехніка» у Кривому Розі своє отримала. Результати інших матчів туру: «Політехнік» — МБК «Одеса» — 71:76, «Будівельник» — «Львівська політехніка» — 86:79, «Сумихімпром» — «Азовмаш» — 83:101, «Возко» — «Дніпро» — 60:66, «Хімік» — «Кривбасбаскет» — 80:54.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також