Рахують, якою буде вартість проїзду у маршрутках Рівного

1413 0

Ми у соцмережах:

Рахують, якою буде вартість проїзду у маршрутках Рівного

У березні літр солярки коштував 19 гривень, а тепер — 24. Такий аргумент наводять власники автобусів, які перевозять пасажирів, анонсуючи неминучість підвищення вартості проїзду. Кажуть, уже скоро подадуть розрахунки міській владі на затвердження.

Валентин Демчук, президент ГО «Союз перевізників України»: — Вартість проїзду на приміських та міжміських перевезеннях точно підніметься. Наскільки скоро — залежить від вартості пального. Якщо не зміниться, то проїзд подорожчає з наступного року. Бо процедура передбачає узгодження та узаконення нового тарифу. Думаю, вартість проїзду в Рівному становитиме 5 гривень для дорослого пасажира. А в області вартість пасажиро-кілометра з 65 копійок зросте до 80.

Володимир Хомко, міський голова Рівного: — Влада тут нічого вдіяти не може. Проїзд буде або за такою ціною, яка вигідна маршрутникам, або вони не будуть працювати. У нас немає аргументів, які можуть стримати ціну. У Рівному проїзд завжди піднімається в останню чергу. Маршрутники бояться тролейбусів, де проїзд дешевший. Бо після кожного підвищення вартості люди починають більше користуватися тролейбусами.

 
Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також