Ральф Лорен — бренд не лише про стиль, а й про натхнення та комфортне життя

624 0

Ми у соцмережах:

Ральф Лорен — бренд не лише про стиль, а й про натхнення та комфортне життя

 Один зі світових лідерів у розробці, моделюванні та виготовленні одягу, взуття, аксесуарів, білизни, а також інших речей для комфорту та бажаного лайфстайлу — все це про торгову марку Ralph Lauren. Вже понад 50 років репутація компанії та культовий фірмовий імідж безперервно розвиваються у всіх куточках світу. І такий успіх забезпечила бренду незмінна та благородна мета, яка полягає в тому, щоб надихнути мрії про краще життя стати реальністю через автентичність і позачасовий стиль. Це абсолютно не про матеріальний статус, а про життя, наповнене надією, можливостями та відчуттям реальності, яке ніколи не вийде з моди.

Завоювання всесвітньої любові та визнання

Засновник модного будинку вірить в те, що робить, у власну справу, наповнює життя сенсом та насолодою від кожної прожитою хвилини. Це втілено буквально в кожній дрібниці: від того, що ви носите, до того, як ви живете, і до того, як ви любите. Таку ж життєву філософію йому вдалося вселити в серця прихильників своєї імперії моди.

Варто відзначити той факт, що кожен брендовий офіс, магазин та шоурум відображає унікальну корпоративну культуру, одночасно втілюючи багате розмаїття місцевого регіону. Де б ви не завітали до дизайнерського бутіка, ви побачите віддану та цілеспрямовану команду людей, колег, співробітників, які працюють над реалізацією фірмових задумок, розвитком компанії та втіленням ваших заповітних мрій, бажань та фешн-ідей. Вся робота всередині компанії виконується людьми для людей.

Щоб обрати та купити культові моделі від знаменитого кутюр’є, завітайте на офіційний сайт дистриб’ютора в Україні — MD Fashion. Тут ви знайдете безмежний простір для експериментів із власними образами, каталог дизайнерських речей для дітей, жінок та чоловіків. В асортименті представлений широкий вибір одягу, взуття, аксесуарів, білизни, а також окремо виділена спортивна лінійка товарів. МД Фешн допоможе оновити ваш гардероб, віднайти власний та неповторний стиль, а також стане улюбленим місцем для онлайн-шопінгу. Переконайтеся в цьому прямо зараз!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також