Рашисти обстріляли залізничний вокзал у Херсоні: пасажири чекали екскурсійного потяга

654 0

Ми у соцмережах:

Рашисти обстріляли залізничний вокзал у Херсоні: пасажири чекали екскурсійного потяга

Херсон. Вечір. Близько 140 цивільних на залізничному вокзалі чекали відправлення евакуаційного потягу. В цей час ворог розпочав масований обстріл міста.

Поліцейські, які несли службу на вокзалі, терміново розпочали евакуацію людей. Завдяки чітким діям поліції, всіх вдалося вивести в безпечні місця. Двом цивільним, які отримали осколкові поранення, надають медичну допомогу.

- На жаль, внаслідок обстрілу загинув лейтенант поліції з Кіровоградщини. Він у складі зведеного загону ніс службу в Херсоні. Смертельне поранення отримав під час евакуації людей. Наші співчуття рідним та близьким загиблого… Ще двоє поліцейських - в лікарні з осколковим пораненнями.

Незважаючи на ризики, поліція завжди служить та захищає. Ціною власного здоровʼя та життя. Цей черговий воєнний злочин росії ретельно документується. Вони відповідатимуть. За все, - повідомив міністр МВС  Ігор Клименко.

«Укрзалізниця» підтвердила, що внаслідок обстрілу Херсона пошкоджено вокзал та рухомий склад.

- Поки що відомо про кількох поранених працівників, пасажири в укритті, – повідомляє компанія. - Пасажири херсонського поїзда безпечно дісталися Миколаєва автобусами. Поїзд до Києва вирушить диспетчерським розкладом. Рейси з Краматорська, Львова та Києва у напрямку Херсона завтра попередньо прямуватимуть до Миколаєва. Наразі ми оцінюємо пошкодження вокзалу, вагонів та слідкуємо за станом наших поранених працівників. Просимо стежити за офіційною інформацією на каналах Укрзалізниці.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також