Рашисти повідомляють про відновлення руху Кримським мостом

1114 0

Ми у соцмережах:

Рашисти повідомляють про відновлення руху Кримським мостом

Слідчий комітет країни-агресора повідомив про загибель 3 людей у результаті сьогоднішнього вибуху на Кримському мосту. Голова окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов заявив про відновлення руху для легкових авто та автобусів через Кримський міст, після сьогоднішнього вибуху.

- За попередніми даними, внаслідок події загинули три людини. Це, імовірно, пасажири легкового автомобіля, що знаходився поруч із вантажівкою, яка підірвалася, - йдеться у повідомленні російського видання «Meduza», яке цитує Слово і Діло. Вже підняли з води тіла 2 загиблих - чоловіка та жінки, їхні особи встановлюються.

Нагадаємо, вранці в суботу, 8 жовтня, на залізничній гілці на Кримському мосту виникла масштабна пожежа, якій передував вибух. Горіли цистерни із пальним, пошкоджено дорожнє полотно. Рух автомобільною та залізничною частинами Кримського мосту зупинено. У мережі опублікували відео моменту вибуху на Кримському мосту.

В Офісі президента України заявили, що пожежа на Кримському мосту – це лише початок. Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що ранкова пожежа на Кримському мості це лише початок.

- Крим, міст, початок. Все незаконне має бути зруйноване, все вкрадене – повернуто Україні, все російське окупаційне – вигнано, – заявив Подоляк.

Після вибуху та пожежі на заправках півострова почали збиратися черги з автомобілів. Люди масово скуповують пальне. Перевізники скасували всі автобуси до Криму, припинено продаж квитків на поїзди.

Ккерівник Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розповів, що у Криму після пожежі і часткової руйнації кримського мосту через Керченську протоку почалася паніка.

«Хлібобулочні вироби зранку всі змели з полиць, що стосується борошна і крупи до 3 кг на руки. Ми ще не знаємо, чи це були централізовані вказівки влади. Ми маємо і фотографії, як це відбувається. Найбільші черги — на автомобільних заправках за бензином», — сказав Чубаров.

 
 

За оцінками українського експерта, Кримський міст виведено з ладу щонайменше на тиждень-два.

Тим часом голова окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов заявив про відновлення руху для легкових авто та автобусів через Кримський міст, після сьогоднішнього вибуху.  Про це Аксьонов повідомляє у Telegram.

Розпочато рух автотранспорту Кримським мостом. Наразі рух відкрито для легкових автомобілів і автобусів із проходженням повної процедури огляду. Просимо водіїв вантажних фур планувати маршрут руху, використовуючи Керченську поромну переправу. Через дві години через протоку починає ходити пором «Керч-2», - йдеться у повідомленні самопроголошеного прем'єр-міністра російської окупаційної влади півострова.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також