Рай і Білорусь, боротьба за «батюшок» та китайські норкові шуби

1447 0

Ми у соцмережах:

Рай і Білорусь, боротьба за «батюшок» та китайські норкові шуби

На першій сторінці завтрашнього номеру газети «Рівне вечірнє» читайте, чому мешканці Рівненщини відмовляються від ID-карток і вимагають для себе паперовий паспорт.

Ви дізнаєтеся, коли з Рівного до Львова на авто можна буде заїхати за півтори години, не порушуючи правил, чому у Млинівському районі «воюють» прихожани колишніх УАПЦ та УПЦ КП.

Ми розкажемо, хто отримає надбавки до пенсії, чому на дорогу біля Рівного може «впасти портрет Порошенка», як уряд пообіцяв і забув про молодіжні кредити, про тролейбус, який подарують рятувальникам, та про засідання судді «за пам’ятником».

Розповімо, скільки зароблять комунальні підприємства облради, чому можуть зникнути українські шуби, про довірених кандидатів у президенти на Рівненщині та справу Большого, Мокрого і Соловйова.

А ще – про історію будинку, який побудував у Рівному купець для своєї дружини, про спортивні здобутки рівнян, температуру від вакцин, суди над викладачами-хабарниками, демонтаж «Русани» та «жирні маршрути».

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також