Райспоживспілку від харчування дітей усунуто

2584 0

Ми у соцмережах:

Райспоживспілку від харчування дітей усунуто

Звертаємося до вас із надією на допомогу, адже немає сили терпіти нахабство та беззаконня, яке чинить наша Рокитнівська райспоживспілка. Рокитнівський район — місцевість, що постраждала від аварії на ЧАЕС, тож діти, які навчаються у школах району, безкоштовно харчуються за рахунок коштів державного бюджету. Ось уже рік забезпечує харчуванням наших дітей Рокитнівська райспоживспілка.

Звертаємося до вас із надією на допомогу, адже немає сили терпіти нахабство та беззаконня, яке чинить наша Рокитнівська райспоживспілка. Рокитнівський район — місцевість, що постраждала від аварії на ЧАЕС, тож діти, які навчаються у школах району, безкоштовно харчуються за рахунок коштів державного бюджету. Ось уже рік забезпечує харчуванням наших дітей Рокитнівська райспоживспілка. Закуповуючи продукти за однією ціною, вона поставляє їх до шкільної їдальні за зовсім іншою, причому в 1,5-2 рази вищою, ніж закупівельна. Крім цього, райспоживспілка дає дітям продукти, термін вживання яких давно скінчився, інакше кажучи, не продані вчасно у супермаркеті «Сюрприз» цієї організації продукти, термін реалізації яких завершився, потрапляють до столу школярів. То чи є в таких людей совість? Крім того, працівники райспоживспілки наважуються приходити в шкільні їдальні, переписувати там всі продукти і ще більше піднімати на них ціну. Хочеться запитати: куди дивиться держадміністрація, як контролює витрачання коштів Чорнобильського фонду? З повагою батьки та вчителі Томашгородського ліцею.

Коментар спеціаліста Рокитнівської райдержадміністрації Ольги Таргоні: — Зараз ситуація з харчуванням у Томашгородському ліцеї поліпшилася. Наприкінці серпня було проведено обласний тендер, і комісія вирішила надати право здійснювати харчування томашгородських ліцеїстів сільськогоподарському приватному підприємству «Абердин», яке у 2001-2002 роках уже співпрацювало, причому успішно, з цим навчальним закладом. Рокитнівську райспоживспілку у зв’язку з недоліками в харчуванні ліцеїстів та численними скаргами батьків через це від обов’язків здійснювати харчування школярів Томашгородського ліцею усунуто.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також