Реабілітаційний спортивний майданчик відкрили на території міськлікарні у Рівному

179 0

Ми у соцмережах:

Реабілітаційний спортивний майданчик відкрили на території міськлікарні у Рівному

Це ще один крок у відновленні здоров’я як військових, так і цивільних

Сучасний реабілітаційно-спортивний оздоровчий майданчик із врахуванням інклюзивності відкрили сьогодні на території КНП "Міська лікарня 2" .

Спортивний оздоровчий майданчик передусім розрахований на пацієнтів відділення клінічної неврології та нейрореабілітації, на базі якого реалізований проєкт Recovery Ukraine та діє інноваційний реабілітаційний центр. Утім, тут зможуть займатися усі, хто проходить лікування.
 
Розміщений він у зеленій екологічній зоні та має спеціальне травмобезпечне покриття. На одній із площадок встановлені тренажери та тенісний стіл, а на іншій — баскетбольний майданчик, який також може використовуватися для гри у волейбол. 
 
Директор КНП «Міська лікарня №2» Олександр Шегера зазначив, що для пацієнтів потрібна не тільки фізична реабілітація, а й емоційна та психологічна:
 
- Цей спортивний майданчик — це ще один крок у відновленні здоров’я як військових, так і цивільних, а також можливість проводити у стінах закладу із користю і задоволенням дозвілля і побути на свіжому повітрі.
 
До медзакладу завітали також тренери і спортсмени БК «Рівне», які  провели для пацієнтів розминку та показову гру в баскетбол , зокрема для тих, хто пересувається на колісних кріслах.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також