Речник Одеської ОВА розповів про те, що чекає на українців, якщо війна затягнеться

1160 0

Ми у соцмережах:

Речник Одеської ОВА розповів про те, що чекає на українців, якщо війна затягнеться

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук вважає, що через фронт пройде переважна більшість чоловіків, а також чимало жінок.

Якщо війна затягнеться, через фронт пройдуть мільйони українців.

Таку думку висловив речник Одеської ОВА Сергій Братчук

- Є всі шанси, що війна затягнеться. Тоді усі чоловіки, або переважна більшість чоловіків, підуть служити до війська. І не просто служити, а воювати. І значна кількість жінок стануть у стрій. Не тому, що нас вб'ють чи поранять. Військам на передовій потрібна ротація і відновлення, – зазначив Братчук.

Речник ОВА наголосив, що Росія має великий мобілізаційний ресурс, і для того, щоб перемогти, українцям потрібна велика армія і велика кількість людей.

- Служити доведеться фактично всім, щоб здобути мир. Тому всі, кого призвуть, будуть не лише бігати, стріляти, водити танки, літаки тощо. Треба буде забезпечувати військо, копати окопи і траншеї – і це теж треба робити вміти правильно. Цього навчать в армії: тактичній медицині, базовим основам військової справи. Тому пропоную усім починати жити з цим. Адже в армії будуть всі – мільйони пройдуть через передову, – вважає Братчук.

Після бурхливої реакції у соцмережах речник ОВА пояснив свою думку. За його словами, воювати – не лише бути на передовій.

- Воювати – це волонтерити, копати траншеї, займатися тактичною медициною і вміти за першої необхідності надати першу медичну допомогу, – підсумував він.

ТСН

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також