Реєстрацію припинили. Тимчасово

1584 0

Ми у соцмережах:

Реєстрацію припинили. Тимчасово

Не проводитиметься реєстрація вкладників Ощадбанку впродовж найближчих тижнів. Згідно з наказом начальника обласного управління ВАТ «Державний ощадний банк України» реєстрацію тимчасово припинили. Як розповіла заступник начальника обласного управління Ощадбанку Людмила Коновальчук, такі зміни відбулися у зв’язку з постійними зверненнями громадян щодо неможливості отримання компенсацій через черги в установах банку.

Не проводитиметься реєстрація вкладників Ощадбанку впродовж найближчих тижнів. Згідно з наказом начальника обласного управління ВАТ «Державний ощадний банк України» реєстрацію тимчасово припинили. Як розповіла заступник начальника обласного управління Ощадбанку Людмила Коновальчук, такі зміни відбулися у зв’язку з постійними зверненнями громадян щодо неможливості отримання компенсацій через черги в установах банку. Відновлять реєстрацію вкладників у суботу 15 березня, після чого установи банку працюватимуть у звичному режимі: з понеділка по четвер — виплати, а в п’ятницю та суботу — ідентифікація вкладників. А тим часом мешканці села Велике Вербче, що на Сарненщині, обурені звісткою про те, що за компенсацією вони змушені їхати в Сарни, адже в їхньому селі є відділення Ощадбанку, яке обслуговує і навколишні села. Пані Коновальчук пояснює це неможливістю саме цієї установи проводити валютні операції. — Останній транш на виплату компенсацій вкладникам надійшов у доларах, а в нашій області не всі установи Ощадного банку мають дозвіл на проведення валютних операцій. Зі 120 наших відділень такі дозволи мають тільки 90 установ. Вкладники решти відділень змушені їхати до районних центрів. Інакше не можна, — зазначила Людмила Коновальчук.

Довідка «РВ» У Рівненській області в Ощадбанку зареєструвалося 178 490 вкладників, 89 163 з них уже отримали компенсації.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також