«Регіна» провела репетицію перед Кубком

623 0

Ми у соцмережах:

«Регіна» провела репетицію перед Кубком

Вже найближчої п’ятниці на волейболісток рівненської «Регіни» очікує перший в історії клубу Фінал чотирьох Кубка України. Відбудеться він у Кам’янському. У півфіналі рівнянкам протистоятиме южненський «Хімік». В іншій парі зустрінуться місцевий «Прометей» та «Аланта» з Дніпра. Наступного дня відбудеться матч за третє місце та головний фінал.

Своєрідна репетиція Фіналу чотирьох для «Регіни» відбулася минулого тижня в Южному. Там рівнянкам протистояли дві найсильніші команди Суперліги, а водночас головні претенденти на Кубок, «Хімік» та «Прометей». У грі з «Хіміком» максимум, на що спромоглися наші волейболістки, це набрати 18 очок в одній з партій. А от з «Прометеєм» боротьба була більш запеклою, у двох партіях «Регіна» набрала по 21 очку, хоча теж програла — 0:3.

До слова, для «Регіни» тур у Южному був заключним на першому етапі чемпіонату. Рівнянки регулярний чемпіонат Суперліги завершили на шостому місці з десяти команд. Тепер у плей-офф рівнянкам протистоятиме запорізька «Орбіта», яка фінішувала третьою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також