Регулювати має ринок, а не комісія?

2478 0

Ми у соцмережах:

Регулювати має ринок, а не комісія?

Відкритий лист прокурору Рівенської області М.Голомші. Ми, мешканці будинку №63, що на вул.Гагаріна, просимо вашого втручання щодо будівництва автозаправки навпроти нашого будинку. Коли зрізали дерева і споруджували тимчасову огорожу, нам говорили робітники, що будуть зводити молодіжний житловий комплекс, а натомість вже завезено ємкості для автозаправки.

Відкритий лист прокурору Рівенської області М.Голомші.
Ми, мешканці будинку №63, що на вул.Гагаріна, просимо вашого втручання щодо будівництва автозаправки навпроти нашого будинку. Коли зрізали дерева і споруджували тимчасову огорожу, нам говорили робітники, що будуть зводити молодіжний житловий комплекс, а натомість вже завезено ємкості для автозаправки.
Колись біля молокозаводу було виділено земельну ділянку для будівництва цеху з виготовлення дитячого харчування, зараз на тому місці — стоянка автомобілів. Тепер матимемо ще й автозаправку.
Хочемо отримати аргументовану відповідь через газету щодо доцільності будівництва п’яти автозаправок на один квадратний кілометр і як це впливає на довкілля та безпеку людей. Чому приймається рішення «Про створення комісії з розгляду питань раціонального розміщення аптекарської мережі в м.Рівному», а про раціональне розміщення автозаправок забули?
Ми категорично проти будівництва біля нашого будинку вказаної автозаправки.
Т.Дубель, М.Бондар, А.Пономарьов, всього 56 підписів.

Від редакції. Як повідомила прес-секретар облпрокуратури Людмила Суржук, лист вже надійшов до Миколи Голомші й буде обов’язково ним розглянутий. Після цього, скоріше всього, лист для прийняття відповідного рішення буде направлено у прокуратуру Рівного. А тим часом з проханням прокоментувати ситуацію ми звернулись до начальника міського управління житлово-комунального господарства Юрія Собчука: — Вважаю, що кількість та місце розташування автозаправних станцій у місті має регулювати не спеціально створена комісія, а ринок. Як це відбувається за кордоном, де заправки практично на кожному кроку, але водночас їх не більше, ніж необхідно. Тобто у збиток собі жоден підприємець автозаправок не будуватиме. І нічого страшного, якщо саме так буде у Рівному. Звичайно ж, при цьому будівництво кожної автозаправки має бути узгоджене у всіх відповідних інстанціях. До речі, їх у нас стільки, що, думаю, легше у космос злітати, ніж відкрити в Україні автозаправну станцію.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також