Рекламники обізвали Германа «брехуном» та зчинили сварку за вивіски (ВІДЕО)

2058 1

Ми у соцмережах:

Рекламники обізвали Германа «брехуном» та зчинили сварку за вивіски (ВІДЕО)

На засіданні Рівненського міськвиконкому розробники рекламної продукції в Рівному поскандалили з чиновниками через порядок оформлення вивісок, який хочуть запровадити у місті. Звинувачували заступника міського голови Віталія Германа, який курує це питання, у брехні.

 На минулому засіданні виконкому було вирішено перенести прийняття порядку розміщення вивісок в Рівному на сьогоднішнє засідання, 18 вересня. Міський голова Рівного Володимир Хомко обіцяв, що рекламників покличуть на бесіду і дійдуть з ними згоди щодо прийняття цього документу.

Проте, як виявилось, слова мер міста не дотримав. Принаймні, рекламними на засіданні виконкому заявили, що з ними ніхто не зв’язувався і розмови так і не відбулося. Пан Хомко переклав вину у цьому на свого заступника, якому, очевидно, доручив зустрітися з рекламниками. Адже з вуст Володимира Хомка прозвучали слова «я ж казав тобі, що так буде».

Нагадаємо, що підприємці, які заробляють на життя оформленням реклами, протестують проти прийняття порядку розміщення вивісок в тому вигляді, в якому його пропонує прийняти управління містобудування та архітектури. Кажуть, що документ порушує їхні права. Деталі їхніх претензій стануть зрозумілі при перегляді відео:


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також