Ремонт газових колонок подорожчав

5330 0

Ми у соцмережах:

Ремонт газових колонок подорожчав

Нещодавно у мене зіпсувалася газова колонка. Я викликала майстра з підприємства «Рівнегаз». Розцінки на його послуги мене вразили — за зняття колонки він взяв з мене 9 грн., 25 грн. потрібно було заплатити безпосередньо за ремонт і ще 11 — за її підключення. Усього 45 грн.

Нещодавно у мене зіпсувалася газова колонка. Я викликала майстра з підприємства «Рівнегаз». Розцінки на його послуги мене вразили — за зняття колонки він взяв з мене 9 грн., 25 грн. потрібно було заплатити безпосередньо за ремонт і ще 11 — за її підключення. Усього 45 грн. Зважаючи на розмір моєї пенсії, а вона становить 177 грн., сума чимала. Раніше такий ремонт здійснювали працівники «Домової служби» лише за 25 грн. Але кажуть, що «Рівнегаз», вбачаючи у цій службі конкурента, звернувся у відповідні органи з проханням заборонити їй виконувати ці роботи. Чи мають рацію працівники «Рівнегазу», беручи такі великі суми за свої послуги? І якщо так, то, з якого часу в них змінилися розцінки, адже раніше за ремонт колонки вони брали усього 5-6 грн.

Катерина Іванівна, м.Рівне
Коментує начальник служби внутрібудинкового обладнання ВАТ «Рівнегаз» Григорій Романчук: — У нас дійсно змінилися з березня цього року розцінки на ремонт газових приладів — послуги зросли приблизно у півтора раза. Причиною цього стало подорожчання кольорових металів, з яких виробляють деталі до них. Для того, щоб виконувати ремонт газприладів, підприємство повинно мати відповідну ліцензію. У «Домової служби» її немає, тому ця фірма не має права ремонтувати газові колонки. Взагалі, у нашому місті на виконання таких робіт має ліцензію лише наше підприємство. Звісно, сума, яку довелося викласти пенсіонерці, — непосильна для її гаманця. В таких випадках потрібно звертатися із заявкою до нас. Ми випишемо рахунок на наші послуги. З ним людина зможе звернутися у ЖКП, яке, за умови відсутності боргів у громадянина, частину оплати візьме на себе.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також