Ремонт моста у Дубні планують завершити за два місяці

2243 0

Ми у соцмережах:

Ремонт моста у Дубні планують завершити за два місяці

Залізобетонний міст, що сполучає дві частини Дубна, з кінця вересня закрили на ремонт. Місцевим мешканцям доводиться стояти в заторах, аби переправитися через річку Ікву альтернативним містком, розташованим поряд.

На вулиці Замковій у Дубні уже два тижні тривають ремонтні роботи на залізобетонному мосту через річку Іква, що поєднує дві частини райцентру. Автівки та маршрутки об'їжджають його по тимчасовому мосту поряд, який встановили на палях. Однак після встановлення його вже також доводилось ремонтувати, бо зламався металевий елемент, повідомляє Суспільне/Рівне.

Як розповідають місцеві, такого ремонту тут ніхто не пам’ятає. Звичайно, трохи важко, бо маршрутки не встигають за графіком. Об'їжджали через Тараканів і Рачин, що накладало певні незручності і для водіїв, і для пасажирів. Затори можуть тривати до пів години.

Розповісти про перебіг робіт працівники на місці журналістам Суспільного відмовилися.

Замовник ремонту обласне управління капітального будівництва, а от виконує роботи ТОВ «Біг сіті» за трохи більше 18 мільйонів гривень. Кінцевий термін виконання робіт, як зазначено у тендерній документації, 26 грудня 2020 року. Загальна вартість проєкту – близько 21,5 мільйона гривень. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також