Ремонти та покоси: де у комунальників Рівного повно роботи

305 0

Ми у соцмережах:

фото  - міської ради

У міській раді розпочали новий робочий тиждень із наради з комунальними службами міста. Під час засідання обговорили виконані роботи та спланували завдання на найближчі дні.

Чим саме були зайняті бригади, детальніше розповіли комунальники. Зокрема, Трест зеленого господарства проводив покіс трави та видалення аварійних дерев. Також облаштовували клумби по місту. Триває ремонт дитячих майданчиків.
 
Рівнеелектроавтотранс перевозить пасажирів у штатному режимі. Впродовж тижня виконувалися заявочні ремонти та ремонти контактно-кабельної мережі. Продовжується очищення опор від наклейок.
 
КАТП-1728  продовжує вивезення сміття згідно з затвердженими графіками. Укладено 10 нових договорів з клієнтами. Триває пересипка полігону.
 
Рівнеоблводоканал ліквідував 12 пошкоджень водопровідних мереж, а також виконано понад 70 заявок на прочищення каналізаційних мереж.
 
Міське ШЕУ зайняте поточним ремонтом: вул. Льонокомбінатівська-Фабрична (пішохідний перехід), Льонокомбінатівська, Біла, Дорошенка. Виконано поточний ремонт і прочистку зливової каналізації по вулицях Марусі Чурай, Басівкутській. Встановлено дорожні знаки по вул.Чорновола.
Також проводили поточний ремонт вул. Грушевського та Дорошенка, а у селищі Квасилів — Молодіжної та Волинських Чехів. Поточний ремонт і прочистка зливової каналізації відбулися на вул. Біла, Дорошенка. Встановлено стійки на вул. Здолбунівській.
 
Спецкомбінат - ритуальна служба продовжує поховання. Проведено ремонт сходів у Квасилові. Триває санітарне прибирання, покоси на кладовищах міста. Цього тижня запланований ремонт підпірної стінки на кладовищі Дубенське та ремонт стіни на кладовищі Тинне.
 
КП "Міськсвітло" Рівне усувало пошкодження на 13 трансформаторних підстанціях. Фарбували та зварювали 7 шаф вуличного освітлення. Здійснено монтаж світлофорної стійки по вул. Грушевського - У. Самчука. Виконано заміну світлофорів на нові LED по вул. Князя Володимира - Романа Шухевича, а також замінили два транспортних та один пішохідний модуль по вул. Соборна - Старицького.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також