Ремонтували ліхтарі та обрізали аварійні дерева: чим у Рівному займалися комунальники

449 0

Ми у соцмережах:

Ремонтували ліхтарі та обрізали аварійні дерева: чим у Рівному займалися комунальники

Ранок понеділка в міській раді розпочали з наради з комунальними службами громади. Підсумували те, що було зроблене минулого тижня та заодно окреслили плани на найближчі дні.

Отже, Рівненський трест зеленого господарства цими днями займався висадкою кущів та перекопуванням квітників. Зрізали аварійні дерева за запитами мешканців та на території дитсадків і ліцеїв міста. Також бригади тресту обрізали квіти, які уже відцвіли і більше не тішать око перехожих.
 
 "Рівнеелектроавтотранс" ремонтувало контактно-кабельну мережу. Пофарбовано три опори на вулиці Богоявленській та почистили опори на ще чотирьох вулицях міста.
 
Міське ШЕУ виконало поточний ремонт вул. Нова, Марка Вовчка, Дворецька, Нижньодворецька, Чорновола (тротуарна частина). Прочистили дощоприймач на вул. О. Новака. А щоб пішохідні зони стали чистішими, залучили до прибирання автомобіль Джонсон 201, а опале листя зібрали технікою «WD-500» на тротуарах на вул. Червонія.
 
 КАТП-1728 завершує роботу з пересипки сміттєзбирального полігону. Замінили пошкоджені сміттєві баки та прибрали стихійні звалища.
 
Спецкомбінат - ритуальна служба окрім поховань також дбає про благоустрій - зокрема, й в урочищі Сосонки та на кладовищі Дубенське. 
 
КП "Міськсвітло" ліквідувало 24 пошкодження. Встановили 8 блоків резервного живлення та замінили 6 світлофорів на території громади.
 
Окрім того, під кінець минулого тижня, пофарбували кронштейни по вул. Київській. А ще, знімали та знову монтувати ліхтарі після ремонтних робіт на базі підприємства у парку Хімік, по вул. Вербовій та Магеля. Ремонтували ліхтар на вулиці Петра Могили, усунули пошкодження на трансформаторних підстанціях та обрізали гілля на деревах по вул. Льонокомбінатівській.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також