Ресторан у Рівному — під арештом

5874 0

Ми у соцмережах:

Ресторан у Рівному — під арештом

Таке рішення ухвалив сьогодні Апеляційний суд Рівненської області, скасувавши ухвалу Рівненського міського суду від 18 квітня 2018 року, якою слідчий суддя відмовив в задоволенні клопотання ТзОВ-ТВП «Летра» про вжиття заходу забезпечення у кримінальному провадженні шляхом накладення арешту на будівлю ресторану «Левада».

Під час судового розгляду з’ясувалося, що з 30 серпня 2017 року триває досудове розслідування у кримінальному провадженні одразу за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 4 ст. 191 (привласнення чи розтрата чужого майна) та ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа). У цьому кримінальному провадженні ТзОВ-ТВП «Летра» подано цивільний позов про відшкодування майнової шкоди, завданої кримінальним правопорушенням у розмірі 4 млн. 565 тис. гривень.

У ході апеляційного перегляду оскаржуваної ухвали слідчого судді місцевого суду встановлено, що до 2009 року на праві власності об’єкта нерухомості ресторан «Левада» на вулиці Гагаріна в Рівному належав ТзОВ-ТВП «Летра».  Громадянин В., який виконував повноваження директора ТзОВ-ТВП «Летра», всупереч положенням законодавства та Статуту ТзОВ-ТВП «Летра», відчужив ресторан «Левада», передавши його до статутного капіталу «Ралод». Торік , торік 14 червня, на підставі договору іпотеки ресторан «Левада» переданий ТОВ «Ралод» в іпотеку громадянинові Ш.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Рівненської області, заслухавши доводи сторін, апеляційну скаргу представника ТзОВ-ТВП «Летра» задовольнила. Ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду від 18 квітня скасувала. Суд апеляційної інстанції наклав арешт на будівлю ресторану «Левада» шляхом позбавлення права на відчуження та розпоряджання, щоправда — з правом користування майном,  повідомляє прес-служба Апеляційного суду Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також