Ресторан «Віденський» закрився, але землю хоче з ялинками

3441 0

Ми у соцмережах:

Ресторан «Віденський» закрився, але землю хоче з ялинками

У Рівному ресторан «Віденський», який знаходиться на вулиці Миколи Карнаухова, хоче взяти в оренду 104 метри квадратних землі, що поряд. На попередній сесії міська рада дозволила провести аукціон, щоб віддати цей клаптик землі в оренду. Однак депутатка Ірина Пилипчук вважає це рішення підозрілим, бо заклад уже кілька років не працює, а землю в оренду все ж просить.

Вона ж зареєструвала петицію, в якій, щоправда, більше йдеться про вимогу захистити дерева — саме там ростуть голубі ялини, які при розширенні бізнесу можуть зрізати.

Юрій Мордвинник, власник ресторану «Віденський», розповів, що хоче передати це приміщення в оренду:

— Ресторан закритий уже більше двох років. Навіть уже всю техніку звідти продали. Тепер у наших планах віддати приміщення ресторану комусь в оренду. Можливо, перед цим зробимо ремонт, трохи утеплимо саму будівлю. Для нас є дивною ця петиція, нібито, ми беремо землю, щоб зрізати ялинки. Нам потрібен цей невеликий клаптик землі лише для того, щоб навести там порядок.

Стосовно ялинок, то вони були гордістю та фішкою нашого закладу. Адже це особливий вид дерев — блакитна ялина. Зрізати ці дерева не плануємо. Навпаки, нам доводиться охороняти ялинки — особливо під Новий рік були випадки, що люди нахабно зрізали верхівки ялин, щоб занести додому. Після пошкодження ці дерева всохли, а за всіма іншими ми спеціально дбаємо.

Богдан СЛОНЕЦЬ


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також