Ресторатор Крилов просить землю під «Сім п`ятниць»

3473 0

Ми у соцмережах:

Ресторатор Крилов просить землю під «Сім п`ятниць»

Викупити у міста земельну ділянку у центрі Рівного хоче відомий міський підприємець Сергій Крилов.

Йдеться про ресторацію "Сім п'ятниць", що на вул. Симона Петлюри, навпроти Народного дому. Підприємець орендує ділянку площею 180 м.кв. уже кілька років і хотів би оформити на неї власність. Готовий навіть відшкодувати проведення експертної грошової оцінки. Однак міські депутати не поспішають погоджуватися - через сусідство закусочної з "Інваспортом". Бо не знають, чи зможуть потім спортсмени на інвалідних візках заїжджати на свої тренування. Сьогодні це питання розглядали на засіданні бюджетної комісії.

-"Інваспорт" має два входи. Один з вулиці Поштової, а другий знаходиться якраз за ресторацією. Мене цікавить, чи не створить це потім незручностей для спортсменів? Чи не вийде так, що вони потім не зможуть потрапити до "Інваспорту"? Бо одна справа - мати землю в оренді, а інша - стати її власником. Адже проходити комусь по своїй приватній землі можна й заборонити. Мабуть, треба ще довивчити це питання, - вважає депутатка міськради Олександра Коваленко. 

До слова, оренда землі під 'Сімома п'ятницями" приносить місту щороку понад 35 тисяч гривень. А чи продавати Сергію Крилову ділянку в центрі Рівного, депутати вирішать на одній із сесій.

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також