Як приготувати таку незвичну намазку та чим її можна доповнити.
Інгредієнти:
редиска – 8 шт.;
редиска, листя – 300 г;
сало – 100 г;
зубки часнику – 3 шт.;
сіль за смаком;
перець чорний мелений за смаком;
зелень – 20 г;
кунжут білий – 20 г;
багет – 1 шт.
Спосіб приготування:
Редис, його листя та зелень ретельно промийте й обсушіть. Редис наріжте шматочками, листя та зелень подрібніть, а сало також наріжте невеликими шматками.
Часник очистьте і пропустіть через прес. Усі підготовлені інгредієнти покладіть у чашу блендера, додайте сіль, перець і збийте до однорідної маси.
Намастіть суміш на скибочки багета, за бажанням посипте кунжутом, прикрасьте зеленню і подавайте до столу.
zaxid.net





