Рецидивіст за кермом, угіддя Кльопа та колони Максименка

2382 0

Ми у соцмережах:

Рецидивіст за кермом, угіддя Кльопа та колони Максименка

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» ми розповімо вам про криваву ДТП на трасі Київ-Чоп, яку спричинив рівненський рецидивіст.

А ще у цьому номері – про мисливські угіддя депутата облради Василя Кльопа, реорганізацію рівненських військкоматів та санкції проти «Рівнеазоту».

Ми розповімо, які переваги та неприємності приніс електронний квиток терноплянам, чому рівняни невдоволені колонами від Максименка, як платити за комунальні, поки органи соцзахисту нараховують субсидії, та чому досі не ремонтують бомбосховища.

Ви дізнаєтеся, скільки Хомко планує виділити коштів на муніципальну варту, чому не розпочнуть ремонтувати «Авангард» у цьому році, як змінилися покази у справі про смерть дитини в обласній дитячій лікарні та як могла заразитися померла від менінгіту вчителька.

А ще не пропустіть розповідь про Рівне під час Першої світової війни та статтю про проблеми з міжконфесійними конфліктами на Рівненщині.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також