Револьвер, окуляри, дві банки меду – затримали крадія на Рівненщині

964 0

Ми у соцмережах:

Револьвер, окуляри, дві банки меду – затримали крадія на Рівненщині

52-річного жителя Вараського району затримали поліцейські після намагання скоїти крадіжку.

Як повідомляють у ГУНП Рівненської області, 17 березня 33-річна жителька села Заболоття, що поживає в масиві «Пролісок», почула шум біля вхідних дверей. Вона побачила невідомого чоловіка з ломом у руках, який намагався проникнути в помешкання.

Він одразу втік з місця події, а власниця будинку повідомила до поліції. Поліцейські затримали крадія на окраїні дачного масиву.

Під час поверхневої перевірки у 52-річного чоловіка виявили знаряддя вчинення злочину та крадене майно — дві банки меду, окуляри та саморобний револьвер. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Як з’ясувалося, чоловік устиг також побувати в дачному будинку 65-річної жительки Вараша. Розбивши віконне скло, виламавши двері, він проник усередину, скуштував меду, поїв солодощів, прихопивши із собою ще дві банки продуктів бджільництва, електроплитку та окуляри.

Житель села Заболоття — раніше судимий за майнові злочини, неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил адміннагляду, під яким перебуває і досі.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також