Режисер із Зарічного тепер служить у морській піхоті

697 0

Ми у соцмережах:

Режисер із Зарічного тепер служить у морській піхоті

Віталій Бубнович родом з села Бродниця. Працював у Зарічненському будинку культури на посаді режисера. Ще минулого року він зі сцени вітав громаду з Днем Незалежності, а нині незалежність відстоює вже на війні, - пише про захисника газета "Полісся". Вараський район

Строкову службу хлопець не проходив через стан здоров’я. Але коли отримав повістку, пройшов медкомісію і вступив до війська. Нині Віталій служить у 35-ій окремій бригаді морської піхоти.
 
 - У мене справді були серйозні проблеми зі спиною. Спочатку потрапив у ДШВ, але там не пригодився. У механізованих військах також не підійшов. Все ж прийняли на навчання за спеціальністю артилерійська розвідка. Так потрапив у 35-ту ОБрМП, - розповідає Віталій.
 
Наш земляк відзначає важливість волонтерської допомоги на фронті. Коли навіть маленькі дрібниці здатні помітно полегшити життя солдатам.
 
- Кілька днів тому ми отримали від волонтерів «Старлінк». До цього у нас був лише один такий, і у випадку його пошкодження чи знищення ми залишилися б без зв’язку. А нещодавно нам довелося копати укриття в досить складних погодних умовах. Тому дуже допомогли гумові чоботи, які нам привезли волонтери. Радіємо і різним смаколикам, сухпайкам. Волонтерська допомога тут дійсно відчувається на повну, - розповів боєць.
 
Під час служби Віталій не забуває про свою цивільну професію. Після Перемоги мріє втілити декілька мистецьких задумів, повідомили в Газета "Полісся". Вараський район.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також