Рибалка на Рівненщині спіймав велетня-коропа і не взяв його додому (ВІДЕО)

3138 0

Ми у соцмережах:

Рибалка на Рівненщині спіймав велетня-коропа і не взяв його додому (ВІДЕО)

Спортивна водойма «ОСТРІВ» знаходиться поблизу однойменного села в Дубенському районі, що за 40 кілометрів від міста Рівне.

Водойма добре зариблена короповими видами риб такими, як короп і амур, значна частина з яких - вагою понад 5 кг. Також в ставу є достатньо карася та товстолоба.Берегова зона розбита на сектори, кожен з яких облаштований великим та надійним пірсом та місцем для встановлення намету. Відстань між пірсами - 40 м. Тому, водойма чудово підходить для проведення змагань зі спортивної риболовлі мирної риби.

У фейсбук-спільності спортивна рибалка "Острів".повідомили, що  рибалка Юрій Тарасюк упіймав на водоймі дзеркального карпа, його вага - 11 кілограмів. Мрію багатьох рибалок пан Юрій відпустив назад у водойму. 

Якщо ви хочете втекти від шаленого міського ритму та  запаху автомобільних викидів в затишний мальовничий куточок природи, щоб подихати на повні груди свіжим повітрям та помилувати око краєвидами - завітайте на спортивну водойму «ОСТРІВ» і про це ні на мить не пошкодуєте. 

 

 

 

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також