Рідні просять допомогти хлопцю, який потрапив під потяг

1882 0

Ми у соцмережах:

Рідні просять допомогти хлопцю, який потрапив під потяг

У селі Бадівка потяг збив 17-річного хлопця, який наразі знаходиться у лікарні у тяжкому стані, рідні та близькі просять фінансової допомоги, адже коштів на лікування Леоніда не мають.

3 січня близько 18 години поблизу залізничного переїзду в селі Бадівка потяг наїхав на 17-річного Леоніда.

Оstrog.rayon повідомляє, щоюнака доставили у реанімаційне відділення з діагнозом: політравма, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, ампутація ноги, травматичний шок 3 ступеня. Леонід знаходиться у Рівненській обласній дитячій реанімації, рідні постраждалого просять небайдужих про допомогу.

«Прошу усіх небайдужих відгукнутися і допомогти хто чим зможе! У сім'ї достатньої суми грошей на лікування немає.Прошу, допоможіть врятувати його, він ще зовсім дитина. Хлопця перевели з Острозької реанімації у Рівненську обласну дитячу реанімацію, він у дуже тяжкому стані! Допоможіть, прошу, хто може!», – просить про допомогу сестра постраждалого Опанчук Катерина.

15 лютого хлопцю зробили операцію на голові, так як розпочалась гідроцифалія.Це вже третя операція, яку він пережив, після того страшного вечора.

Лікування на один день виходить коштує близько 1500-2000 тисячі гривень! Наразі Леоніда перевели назад у Острозьку ЦРЛ, стан тяжкий, тому рідні звертаться до усіх небайдужих та просять допомоги, так як таких коштів не мать.

Номер картки Приватбанку: Опанчук Таїсія Леонідівна 5168 7554 2243 4403, тел. +380 97 165 1399 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також